
Πριν χρησιμοποιήσετε πρώτη φορά τα χάλκινα είδη πρέπει να τα πλύνετε με υγρό πιάτων και νερό. Στην συνέχεια πρέπει να τα στεγνώσετε καλά με ένα μαλακό πανί.
Για να επαναφέρετε την αρχική γυαλάδα στα χάλκινα είδη χρησιμοποιήστε την παραδοσιακή λύση και βρέξτε ένα μαλακό πανί σε ξίδι και αλάτι ή λεμόνι και τρίψτε το χάλκινο σκεύος. Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε ένα ειδικό διάλυμα για ορειχάλκινα είδη.
Μπρίκι Ελληνικού καφέ χάλκινο- μπακιρένιο 160 cc
Το Μπρίκι Χάλκινο Σφυρήλατο είναι το ιδανικό σκεύος για να ετοιμάσετε ελληνικό καφέ, με παραδοσιακό τρόπο.
Έχει την ιδιότητα να θερμαίνεται ομοιόμορφα και βαθμιαία, γιατί είναι κατασκευασμένο από χαλκό που είναι ο καλύτερος αγωγός της θερμότητας. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ο ελληνικός καφές που φτιάχνετε σε χάλκινο ή ορειχάλκινο μπρίκι δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον. Το Μπρίκι έχει μεγάλη βάση και στενή κορυφή ώστε να προσφέρει το σωστό βράσιμο στον ελληνικό καφέ, διατηρώντας όλη την γεύση και τα αρώματα του αναλλοίωτα. Είναι ανθεκτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας πάνω σε ανοιχτή φωτιά, σε τζάκι, σε εστίες υγραερίου, αλλά και ηλεκτρικές εστίες!
- Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€