Ο ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ζήσε την απόλυτη εμπειρία του καφέ
Ο καφές Δανδάλης είναι ξεχωριστός σε κάθε στάδιο της διαδικασίας του, από την προσεκτική επιλογή των κόκκων, τον τρόπο που επεξεργάζονται μέχρι την τελική παράδοση στον καταναλωτή. Κάθε βήμα είναι σημαντικό για να διασφαλίσει την τελική ποιότητα του προϊόντος.

01
ΧΑΡΜΑΝΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΛΑΔΑ
Η αποκάλυψη των γευστικών συνηθειών
Το χαρμάνι καφέ Δανδάλη αποτελεί μια αληθινή αποκάλυψη των γευστικών συνηθειών, των προτιμήσεων και των αξιών των ανθρώπων αυτού του τόπου. Αυτό το ιδιαίτερο χαρμάνι, που προέκυψε από τη συνεχή αναζήτηση της τέλειας γεύσης, συνδυάζει με εκπληκτικό τρόπο, την ζεστασιά, τον πολιτισμό και την παράδοση της Κρήτης και ολόκληρης της Ελλάδας.

02
ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Διασφάλιση αποτελεσμάτικοτας
Στην επόμενη φάση, η διαδικασία μεταβαίνει στην ομάδα παραγωγής. Η πρώτη και πιο κρίσιμη εργασία που πρέπει να εκτελεστεί είναι το καρβούδισμα. Η διαδικασία πρέπει να γίνει υπό συγκεκριμένες συνθήκες και για ένα συγκεκριμένο διάστημα χρόνου, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Το σωστό ψήσιμο στη σωστή καμπή ψησίματος είναι κρίσιμο για την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Ολόκληρη η διαδικασία απαιτεί ακρίβεια, επιμέλεια και την αφοσίωση που η ομάδα παραγωγής μας διαθέτει για να διασφαλίσει ότι κάθε φορά που το χαρμάνι καφέ Δανδάλη φτάνει στον καταναλωτή και καταφέρνει να προσφέρει μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία.
Το σωστό ψήσιμο στη σωστή καμπή ψησίματος είναι κρίσιμο για την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Ολόκληρη η διαδικασία απαιτεί ακρίβεια, επιμέλεια και την αφοσίωση που η ομάδα παραγωγής μας διαθέτει για να διασφαλίσει ότι κάθε φορά που το χαρμάνι καφέ Δανδάλη φτάνει στον καταναλωτή και καταφέρνει να προσφέρει μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία.
“Αρώματα και γεύσεις αλέθονται για να δώσουν ενα χαρμάνι που θα παράγει συναισθήματα, στιγμές, αλληλεπίδραση και αναμνήσεις.”

03
ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ
Εξασφάλιση της ποιοτικής διαχείρισης
Μετά από τη διαδικασία της παρασκευής, αφήνουμε τον καφέ να “ξεκουραστεί”. Αυτό γίνεται τοποθετώντας τον καφέ για 24 ώρες στα ειδικά διαμορφωμένα σιλός ελεγχόμενης θερμοκρασίας και υγρασίας. Ετσι διασφαλίζεται η τεχνική και ποιοτική διαχείριση του προϊόντος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο καφές έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια ισορροπημένη γεύση, η οποία είναι κρίσιμη για την τελική γευστική εμπειρία που προσφέρει στον καταναλωτή.

04
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
Απελευθέρωση των αρωμάτων
Το επόμενο στάδιο στη διαδικασία είναι το άλεσμα, μια διαδικασία που παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο όσο η επιλογή των κόκκων καφέ. Η διαδικασία αυτή αποτελεί ζωτικό στάδιο στην παρασκευή του καφέ, καθώς μέσω της απελευθερώνονται τα αρώματα που κρύβονται μέσα στον καφέ. Τα ξεχωριστά αυτά αρώματα είναι τελικά αυτά που θα αναδείξουν τη μοναδική και πλούσια γεύση του καφέ Δανδάλη.

05
ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ
Ελεγχός απαράμιλλης ποιότητας
Η τελική διαδικασία αυτή της τυποποιήσης είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς είναι το στάδιο κατά το οποίο πραγματοποιείται ο τελικός, καθοριστικός έλεγχος. Δεν είναι απλώς μία διαδικασία, αλλά ένας ζωτικός έλεγχος ποιότητας. Μέσα από αυτήν την αυστηρή διαδικασία, βεβαιωνόμαστε ότι ο καφές που φεύγει από τις εγκαταστάσεις μας, για να διανεμηθεί στα 3.000 σημεία πώλησης που διαθέτουμε, θα είναι ακριβώς ο καφές που γνωρίζεις και αγαπάς.
Θα είναι ο καφές Δανδάλη, με την μοναδική γεύση και την αξεπέραστη ποιότητα που τον χαρακτηρίζει.
Θα είναι ο καφές Δανδάλη, με την μοναδική γεύση και την αξεπέραστη ποιότητα που τον χαρακτηρίζει.