Μπισκότα με Ελληνικό Καφέ

Αρωματικά μπισκότα ιδανικά για συνοδευτικό του καφέ!
Υλικά:
2 φλιτζάνια αλεύρι
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι βούτυρο (μαλακό)
1/4 φλιτζάνι ελληνικός καφές (κρύος)
1 αυγό
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι κανέλα
1/2 κουταλάκι βανίλια
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
2. Προσθέτουμε το αυγό, τον ελληνικό καφέ και τη βανίλια.
3. Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν και την κανέλα και προσθέτουμε στο μείγμα.
4. Ζυμώνουμε ελαφρά και πλάθουμε μικρά μπισκότα.
5. Ψήνουμε στους 180°C για 12-15 λεπτά.