Κέικ Ελληνικού Καφέ

Υλικά:
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
1 φλιτζάνι ελληνικός καφές (κρύος)
2 αυγά
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι κανέλα
Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
2. Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.
3. Ρίχνουμε τον ελληνικό καφέ, το αλεύρι, το μπέικιν και την κανέλα.
4. Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε στους 180°C για 40-45 λεπτά.