Μπισκότα με γεύση ελληνικού καφέ Δανδάλη

Υλικά για τα μπισκότα
- 250 γρ, Φαρίνα
- 200 γρ. βιτάμ
- 2 κ.γλ καφές δανδάλη
- 1 φλ γάλα
- 1 κ.σ μέλι
- 1 κ.σ κακάο
- 1 φλ. καστανή ζάχαρη
- 3 σταγόνες χυμός λεμόνι
Υλικά για το σιρόπι
- 2 μπανάνες
- 1 σφηνάκι ουίσκυ ή κονιάκ
Ογδηγίες μαγειρέματος
- Ρίχνουμε τη Φαρίνα σε μπολ, προσθέτουμε τον καφέ και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.
- Λιώνουμε το βιτάμ και το ρίχνουμε στο αλεύρι, προσθέτουμε το γάλα, χτυπάμε καλά τα υλικά στο μίξερ.
- Ρίχνουμε το μέλι με το χυμό λεμονιού και τέλος το κακάο με τη ζάχαρη. Χτυπάμε καλά! να ενωθούν τα υλικά μας.
- Ρίχνουμε σε ταψάκι, ψήνουμε στους 200β. για 30 λεπτά, αντιστάσεις.
- Κόβουμε μικρά κομματάκια τις μπανάνες, τις ρίχνουμε σε μπολ με το ουίσκυ, ανακατεύουμε να λιώσουν οι μπανάνες και περιχύνουμε το γλυκό ενώ είναι ζεστό ακόμη.